Події

На майдані Соборному в Житомирі, де досі немає обіцяної розмітки, зіткнулися автомобілі

25 October 2019, 14:11

В обідню пору 25 жовтня на майдані Соборному в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

Фото з місця події у Facebook-спільноті опублікував Олександр Міщенко.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info повідомили, що автопригода минулася без потерпілих.

«Об 11:15 год. надійшов виклик про ДТП за участю автомобілів Lanos і KIA. Було встановлено, що Lanos їхав по колу, а KIA виїжджала з вулиці Київської та не пропустила Lanos. Відносно водія KIA був складений протокол за ст. 124 КУпАП», – поінформували у патрульній поліції.

Користувачі соцмережі нарікають, що однією з причин дорожньо-транспортних пригод на зазначеному місці є відсутність дорожньої розмітки.

Чому на майдані Соборному досі не нанесли розмітку, хоча обіцяли зробити це до кінця минулого тижня (до 20 жовтня), Житомир.info запитав у заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука.

«Поліція не дає погодження: не погоджують схему та фізично перешкоджають нанесенню розмітки. Минулого четверга (17 жовтня – ред.) підрядник був на об’єкті та готовий був виконати роботи, але поліція фізично припинила його дії. У п’ятницю історія повторилася», – сказав Дмитро Ткачук та запевнив, що, як тільки буде погодження від правоохоронних органів, розмітку нанесуть.

Нагадаємо, 16 жовтня 2019 року на майдані Соборному в Житомирі встановили нові дорожні знаки, а 17 жовтня мали розпочати нанесення розмітки. Заступник міського голови Дмитро Ткачук стверджував, що до кінця тижня (до 20 жовтня) на майдані змінять організацію дорожнього руху за схемою, погодженою міською комісією з безпеки руху.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2019 року заступник мера Житомира показав новий варіант схеми руху на Соборному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП майдан Соборний Ткачук  
Матеріали по темі