Події

На трасі у Житомирській області бус не пропустив вантажівку, внаслідок зіткнення загинула громадянка Молдови

26 October 2019, 11:12

Внаслідок ДТП, що сталася у Коростенському районі Житомирської області, загинула громадянка Молдови, а двоє її співвітчизників травмувалися.

Про це 26 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 25 жовтня близько 14:30 на 152 км траси Київ – Ковель.

«Попередньо, 30-річний водій автомобіля Mercedes, громадянин Молдови, рухаючись по автодорозі Київ – Ковель, не надав перевагу в русі вантажівці, унаслідок чого сталася дорожньо-транспортна пригода», – йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП 47-річна пасажирка автомобіля Mercedes, громадянка Молдови, загинула на місці пригоди. Ще двоє пасажирів легковика, 53-річний та 60-річна громадяни тієї ж Республіки, отримали тілесні ушкодження, після чого їм було надано медичну допомогу без подальшої госпіталізації до лікувального закладу.

Згодом водій автомобіля Mercedes був затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Попередня кваліфікація події – ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нині триває з’ясування всіх обставин ДТП. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Коростенського відділу.

КОРОСТЕНЬ today: опублікував знімок, з якого зрозуміло, що одним з автомобілів-учасників ДТП був мікроавтобус.

Як повідомляв Житомир.info, 15 жовтня 2019 року на трасі Київ – Ковель – Ягодин у Житомирській області автомобіль Mercedes Vito в’їхав у дерево. Жінка та четверо дітей віком 3, 6, 12 та 16 років були доставлені до медзакладу. Водій від отриманих травм помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія Київ - Ковель фура бус вантажівка  
Матеріали по темі