Суспільство

​У Житомирській області пошуківці знайшли рештки ще трьох воїнів, імена двох з яких спробують встановити

28 October 2019, 10:08

25 та 26 жовтня в Пулинському районі Житомирської області відкопали рештки ще трьох солдатів, імені двох з яких можуть бути встановлені.

Про це 27 жовтня повідомили на сторінці історико-патріотичного об’єднання «Пошук» у фейсбук.

«З 25 по 26 жовтня група «Пошук» працювала в Пулинському районі Житомирської області. 25.10 був знайдений один солдат. При ньому було декілька значків та підсумок. Був смертний медальйон, але він був розкручений та без записки. Проте вдалося знайти документи, по яких є шанс встановити ім'я солдата», - написали пошуківці.

26 жовтня знайшли рештки ще двох солдатів РСЧА, — повідомляють пошуківці. Один з них мав при собі каску СШ-39 та смертний медальйон, другий - монети, підсумок та медальйон.

«Маємо непогані шанси встановити імена воїнів», - зазначають у «Пошуку».


Нагадаємо, 19 жовтня 2019 року в Пулинському районі відкопали рештки ще трьох солдатів Другої Світової, один з яких до останнього вів бій з окопу.

Як повідомляв Житомир.info, 5 та 6 жовтня 2019 пошуковці виявили 17 загиблих бійців Другої світової війни, 8 з яких мали смертні медальйони, а 11 жовтня 2019 в Пулинському районі відкопали рештки двох радянських солдатів. При першому воїні знайшли протигаз, при другому - каску СШ-39 та ложку. На жаль, у них були відсутні медальйони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: солдат пошук загиблий Друга світова війна розкопки  
Матеріали по темі