Суспільство

Мінрегіон запевняє, що майже 50% житлових будників у Житомирській області вже опалюються

29 October 2019, 12:45

Станом на ранок 29 жовтня до опалення в Україні підключені 57,5% об'єктів соціальної сфери та 40,6% житлових будинків.

Про це у Facebook повідомило Міністерство розвитку громад та територій України з посиланням на дані Київської міської та обласних державних адміністрацій.

«Найбільший відсоток підключення до опалення соціального фонду у Вінницькій (98,6%) області, Києві (97,5%), Івано-Франківській (92,9%) та Кіровоградській (85,6%) областях. Найменший – у Волинській (1,8%), Львівській (2,5%) та Херсонській (8,1%) областях. Об'єкти житлового фонду до опалення підключені у 18 областях та м. Київ. У 8 регіонах опалюється більше 50% житлових будинків», – йдеться у повідомленні.

На карті з відображенням стану підключення житлового та соціального фондів до теплопостачання зазначено, що станом на 8:30 год. 29 жовтня у Житомирській області опалення ввімкнене в 70,6% об’єктів соціального фонду та 49,7% житлового фонду.

Нагадаємо, 28 жовтня директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин повідомив про запуск котелень міста.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією Міністерства розвитку громад та територій України, станом на ранок 11 жовтня 2019 року в Житомирській області тепло мали 65,2% об’єктів соціального фонду та 21,6% житлового фонду. За показником підключень до опалення об’єктів соцсфери Житомирська область була лідером з-поміж інших областей (вищий показник був лише в м. Києві). Щодо стану підключення житлового фонду – область була на другому місці, після Івано-Франківщини.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалювальний сезон тепло опалення Мінрегіон  
Матеріали по темі