Події

​У Коростенському районі пенсіонер вів велосипед через колії і не помітив потяга: чоловік загинув

31 October 2019, 11:21

У Коростенському районі на залізниці загинув пенсіонер.

Про це 31 жовтня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Фатальна подія сталася 30 жовтня близько 16.20 поблизу станції Новаки Коростенського району. Поліцією розпочато досудове розслідування та триває встановлення всіх обставин», - йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що електропотяг сполученням Львів - Київ-Пасажирський, рухаючись у напрямку столиці, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив залізничні колії у невстановленому місці з велосипедом у руках. Пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці події.

Поліцейські встановили особу загиблого – 81-річного жителя с. Хотинівки.

«Нині у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України, триває з’ясування всіх обставин події», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 20 жовтня у селі Романівка Попільнянського району загинув 19-річний юнак, який стояв спиною до потяга в наушниках.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 7 жовтня 2019 в Попільнянському районі Житомирської області потяг травмував 55-річного чоловіка, який лежав на коліях, а 13 жовтня 2019 року в місті Новоград-Волинський Житомирської області 42-річний чоловік потрапив під потяг Шепетівка – Коростень. 18 жовтня 2019 року на залізниці в Коростені 39-річного чоловіка затягнуло під вантажний поїзд. Випадок із юнаком – четвертий у цьому місяці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: потяг залізниця  
Матеріали по темі