Фоторепортаж

Депутати Житомирської міськради та обурені протестувальники. Фоторепортаж

31 October 2019, 13:05

Сесія Житомирської міської ради 31 жовтня відбулася за участі численних протестувальників, які прийшли з плакатами та обурювалися будівництвом автозаправки на проспекті Незалежності, майбутньої забудови на вулиці Героїв Крут та біля Хлібного ринку, а також вимагали захисту малого бізнесу.

Учасникам акції протесту дали можливість виступити з трибуни сесійної зали.

Протестувальники тримали плакати з гаслами «Ми проти АЗС в нашому дворі», «Житомирський «Освенцим» - АЗС на проспекті Незалежності», «Житомир не Шанхай, СТОП незаконному будівництву», «В Житомирі діють закони масового знищення людей…», «Не руйнуйте те, що ми так довго будували», «Ні!!! знищенню малого бізнесу» та «Сухомлин, досить брехати».

О 10.40 депутати пішли на годинну перерву, по закінченні якої погодилися скасувати містобудівні умови для АЗС на проспекті Незалежності та запропонувати ТОВ іншу ділянку в Житомирі.

На початку сесії депутати «хвилиною мовчання» вшанували пам'ять трагічного загиблого колеги Валерія Горба, а представник Держкомтелерадіо вручив нагороди авторам фільму про Олега Ольжича «Вогонь самопосвяти», який у 2018 році здобув державну премію імені Івана Франка.

Як повідомляв Житомир.info, на початку засідання в сесійній залі було 30 депутатів з 42, після перерви їх лишилося 28. У порядку денному 53 питання, в числі яких — про звільнення заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія протестувальники АЗС  
Матеріали по темі