Місто

​Комунальному підприємству хотіли дати землю для будівництва в Житомирі соціального житла, але не вистачило голосів

31 October 2019, 14:53

Комунальному підприємству «Центр інвестицій» Житомирської міськради хотіли надати в постійне користування земельну ділянку площею 0,78 га на провулку Червоному, 41-а для будівництва багатоквартирного житлового будинку.

Таку пропозицію розглядали на сесії Житомирської міської ради 31 жовтня.

Також погоджувальна рада рекомендувала департаменту містобудування та земельних відносин звернутися до чотирьох житлово-будівельних кооперативів: «Житомир Медичний», «Житомир Освітній», «Житомир Молодіжний» та «ЖБК Добробат» з пропозицією повернути у власність міста виділені їм земельні ділянки на вулиці Богунській.

За словами представників земельної комісії, зазначені ЖБК не почали будівництво на виділених земельних ділянках, а КП «Центр інвестицій» будуватиме соціальне житло.

Втім, пропозиція не набрала необхідної кількості голосів і питання збираються розглянути на наступній сесії.

Нагадаємо, 26 грудня 2019 року Житомирська міська рада планує провести земельний аукціон з продажу ділянки площею 0,78 га по провулку Червоному, 41-а, що знаходиться в мікрорайоні «Хмільники». Стартова ціна лоту - 6 млн 750 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, рішенням міської ради від 25 травня 2017 року чотирьом житлово-будівельним кооперативам надали право користування земельними ділянками на вул. Богунська: ЖБК «Добробат», ЖБК «Житомир Освітній», ЖБК «Житомир Медичний» та ЖБК «Житомир Молодіжний».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія Центр інвестицій земля ділянка пров. Червоний  
Матеріали по темі