Події

​Після спроби запуску опалення у квартирі житомирянки з розеток і люстр полилась вода

31 October 2019, 16:00

У мікрорайоні Маликова в квартирі житомирянки після спроби увімкнути опалення вода полилась з розеток, вмикачів, люстри й затопила стіни.

Відео, як її квартиру затоплює водою, Тетяна Кушнірчук 31 жовтня опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

«Початок опалювального сезону почався потопом. Майстер з Домком Житомир прийшов стравлювати повітря з мереж на даху і під тиском вирвало вентиль і почалось: лилося, як в Ніагарському водоспаді. Майстер подзвонив у двері сусідам і сказав: у вас прорвало трубу і ВТІК !!!! …», – написала Тетяна.


У коментарі Житомир.info Тетяна уточнила, що станом на 15.30 год. воду перекрили й представники ТОВ «Керуюча компанія «ДОМКОМ ЖИТОМИР» складають акт.

«Потоп почався близько 12 години дня. Станом на 15.30 вода вже не біжить, вже перекрили, прийшли ці майстри, але кажуть, що це зробили самі мешканці будинку. Ми живемо на 8-му поверсі 9-поверхового будинку, 9-й - то вже технічний поверх. Чоловік був вдома, почув сильний хлопок і одразу полилася вода. Він побіг до сусідів, на технічному поверсі було відчинено, але нікого вже не було. Перед цим я прочитала у Facebook і, що ДомКом має включати опалення, очікуйте. Прийшов цей же майстер і каже, що він нічого тут не робив. Всі зараз відгороджуються, що це ми самі пішли й таке зробили. Зараз з ДомКома прийшли і складають акт про затоплення, але пишуть, що на стелі 20 сантиметрів затопило, на стіні 10, а насправді всю квартиру затопило і все плавало. Світла немає, тепла немає», – зазначила Тетяна.

Отримати коментар представників ДомКому Житомир.info не вдалося, за вказаними на сайті номерами ніхто не відповідає.

Як повідомляв Житомир.info, замість відремонтованого даху жителі житомирської п’ятиповерхівки отримали потоп у квартирах

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опалення вода потоп Малікова Житомир  
Матеріали по темі