Місто

​У Житомирській ОДА пояснили, чому перекрили рух під аркою по Малій Бердичівській​

1 November 2019, 10:05

У Житомирі зранку 1 листопада перекритий рух транспорту по вулиці Малій Бердичівською. Під аркою приміщення Житомирської облдержадміністрації натягнуті червоні загороджувальні стрічки і автомобілі вимушені здійснювати об’їзд даної ділянки дороги.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

У патрульній поліції та в пресслужбі ГУНП в Житомирській області журналісту Житомир.info не змогли надати інформацію про причину зміни дорожнього руху на вулиці Малій Бердичівській. За словами правоохоронців, жодних тривожних повідомлень за вказаною адресою станом на 9.00 на «102» не надходило.

В управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю журналісту Житомир.info пояснили, що тимчасове перекриття дорожнього руху пов’язано з ремонтними роботами у самій будівлі: над аркою проводять заміну вікон.

«Ніяких надзвичайних ситуацій не відбувається. Там міняють вікна і для того, щоб не виникло аварійних ситуацій, щоб якийсь шматок бетону не впав на авто, там просто перегородили цими стрічечками. Роботи тривають уже другий день, вчора і сьогодні упродовж робочого дня з 9.00 до 18.00 припиняють рух через цю арочку. Як довго триватимуть роботи – такої інформації у мене немає», - розповіли в управлінні інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА.

Нагадаємо, останнім часом почастішали повідомлення про «замінування» поблизу приміщення Житомирської облдержадміністрації. Останній такий випадок трапився 25 жовтня. Впродовж кількох годин відповідні служби «прочісували» територію, проте вибухівки не знайшли.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорожній рух арка ремонт  
Матеріали по темі