Влада

Колишній заступник мера Житомира побув радником міністра охорони здоров’я менше місяця

1 November 2019, 18:42

Міністерка охорони здоров'я Зоряна Скалецька 1 листопада підписала наказ про звільнення всіх свої радників.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Від сьогодні в МОЗі більше немає «радників» - підписала відповідний наказ. Я вважаю недопустимим, коли будь-якого радника сприймають, як ще одного міністра. А його особисту думку чують, як позицію міністерства. Це неприпустимо. В моїй системі цінностей радник – це людина, яка повинна радити і допомагати, ефективно комунікувати з командою, доводити і узгоджувати свою позицію в конструктивній дискусії, і посилювати спроможність міністерства. Нажаль, як я вже зрозуміла, так історично склалось, що більшість радників в міністерстві мали якийсь особливий мандат. І при цьому ніякої відповідальності. Ми продовжимо працювати з експертним середовищем над вирішенням конкретних викликів та просуванням пріоритетів, але статусів «радника» більше не буде», - написала Скалецька.

Серед звільнених радників – і колишній заступник мера Житомира Матвій Хренов.

«З сьогоднішнього дня я вже не радник міністра», - прокоментував Житомир.info повідомленні міністерки Матвій Хренов.

Зазначимо, що до підписання наказу про звільнення радників Зоряна Скалецька в інтерв’ю ВВС News Україна повідомила, що в МОЗ будуть працювати експерти офісу реформ – групи по три-п'ять людей, які будуть готувати аналітику і матеріали.

Нагадаємо, МОЗ 13 жовтня оприлюднило інформацію про нову команду, в якій Матвій Хренов був у статусі радника міністра – консультанта НСЗУ з питань стратегічного розвитку мережі надавачів медичних послуг.

Як повідомляв Житомир.info, Матвій Хренов з листопада 2015 року по березень 2018 року працював заступником мера Житомира, а згодом став радником керівника МОЗ Уляни Супрун.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МОЗ Скалецька Хренов радник  
Матеріали по темі