Події

У Бердичеві від удару з Renault перекинувся Fiat, в якому їхали немовля та дві жінки

4 November 2019, 09:50

У Бердичеві на перехресті вулиць Героїв України та Садової 3 листопада близько 15.00 год зіштовхнулись автомобілі Fiat Doblо та Renault Trafic. Від удару Fiat перекинувся. У дорожньо-транспортній пригоді постраждали немовля та дві жінки.

Про це повідомляють на сайті Бердичівського телеканалу ВІК.

«На перехресті вулиць Героїв України та Садової у неділю близько третьої години дня трапилась дорожньо-транспортна пригода. Її учасниками стали автомобілі «Фіат Добло» та «Рено Трафік». Водій останнього рухався вулицею Садовою та не взяв до уваги встановлений перед перехрестям знак пріоритету, який наказує здійснити обов'язкову короткочасну зупинку перед ним, перш ніж продовжувати рух, поступившись дорогою усім транспортним засобам та пішоходам. Наслідком такого кроку стало зіткнення із «Фіатом», що рухався головною дорогою. Від удару авто перевернулось. За словами правоохоронців, в автомобілі перебували дві жінки, одна з них водій, інша разом із маленькою дитиною до року знаходилась на задньому сидінні. Немовля, на щастя, було в автокріслі. Потерпілих бригада екстреної допомоги доставила до травмпункту. Там повідомили, що стан людей задовільний, госпіталізації поки що не потребують», – йдеться у повідомленні.


У коментарі Житомир.info 4 листопада медичний директор з організації управління якості медичної допомоги Бердичівської міської лікарні Олександр Самолюк розповів:

«У них були мілкі садна, ніхто не госпіталізований. Вони зверталися в травмпункт, їх оглянули лікарі та відпустили».

Фото Вячеслава Міронюка

Поліція розпочала досудове розслідування.

«Попередньо, 3 листопада близько 14.50 27-річний водій автомобіля "Рено" рухаючись другорядною дорогою, при виїзді на перехрестя не надав перевагу у русі автомобілю «Фіат Добло» під керуванням 49-річної жительки Бердичівського району, внаслідок чого сталося зіткнення та автомобіль «Фіат Добло» перекинувся на дах. В результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала водійка та 21-річна пасажирка автомобіля «Фіат». Також у салоні авто знаходилась 6 місячна дитина, яка травм не отримала. Нині правоохоронці проводять перевірку», – повідомляють на сайті Головного управління Національної поліції у Житомирській області.

Нагадаємо, в Україні вводять штрафи за перевезення дітей не в автокріслі.

Як повідомляв Житомир.info, на Великій Бердичівській у Житомирі автомобіль збив сім’ю: батька та 4-річну дитину госпіталізували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП Fiat Renault немовля Бердичів 
Матеріали по темі