Місто

Водій автомобіля, який заїхав на пішохідний міст у житомирському парку, сплатив штраф

4 November 2019, 15:23

Водій автомобіля, який 27 жовтня 2019 року заднім ходом заїхав на підвісний пішохідний міст в житомирському парку імені Гагаріна, сплатив штраф.

Про це 4 листопада у Facebook повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«2 листопада в приміщенні управління патрульної поліції в Житомирській області поліцейські здійснили розгляд справи за вчинене водієм правопорушення та винесли адміністративну постанову. Водій транспортного засобу переглянув відео, котре було опубліковане у мережі інтернет, та визнав свою провину, сплативши при цьому розмір штрафу», – йдеться у повідомленні.

Особа мотоцикліста станом на 4 листопада встановлюється.

У пресслужбі патрульної поліції у коментарі Житомир.info уточнили, що, відповідно до ч. 2 ст. 36 Кодексу України про адміністративні правопорушення, водій автомобіля сплатив штраф у розмірі 255 грн.

Як повідомляв Житомир.info, 27 жовтня 2019 року камери зафіксували, як по пішохідному мосту в житомирському парку катаються автомобіль і мотоцикл. У парк прибули патрульні поліцейські, але мотоцикліст з місця події поїхав, а водій автомобіля відмовився від складання адміністративних матеріалів, мотивуючи це відсутністю відеодоказів стосовно порушення. Отримавши відповідні відеоматеріали, правоохоронці почали розшук водіїв. 1 листопада стало відомо, що особу кермувальника встановили, і за вчинене йому загрожує штраф, а мотоцикліста розшукували.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст парк поліція патрульний  
Матеріали по темі