Події

У Житомирі розшукують 15-річну дівчину, яка зникла після походу до торговельно-розважального центру

4 November 2019, 15:37

Поліція розшукує 15-річну житомирянку Дар’ю Солонець, яку востаннє мати бачила 31 жовтня під час спільного походу до місцевого торговельно-розважального центру.

Про це 4 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«31 жовтня вийшла з торговельно-розважального центру в обласному центрі та досі не повернулася додому 15-річна житомирянка Дар’я Солонець. Поліцейські розшукують дівчину та просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця її можливого перебування», - йдеться у повідомленні.

Востаннє дівчину бачила її мати 31 жовтня під час їх спільного походу до торгового центру. Проте близько 15 години дитина пішла у невідомому напрямку та досі її місцезнаходження невідоме.

Прикмети Дар’ї: на вигляд 15 років, худорлявої тілобудови, волосся темно-русе, по плечі, обличчя продовгувате, сірі очі.

Була одягнена у бежеву вельветову куртку, блакитні джинси та светр, мала при собі сумку чорного кольору.

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Дар’ї, повідомте на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції», - просять правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, 20 жовтня Новоград-Волинському районі розшукали хлопця, який не витримав образ мачухи і втік з дому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук дитина  
Матеріали по темі