Влада

Голова Житомирської ОДА визначив переможця конкурсу на посаду директора департаменту регіонального розвитку

5 November 2019, 10:02

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко визначив переможцем конкурсу на посаду директора департаменту регіонального розвитку Інну Хоменко.

Про це ввечері 4 листопада повідомила пресслужба облдержадміністрації.

Відповідне розпорядження «Про визначення переможця конкурсу» підписав Віталій Бунечко 4 листопада після проведення особистих співбесід із кандидатами на посаду.

«Провів співбесіди із 2 кандидатами на посаду директора регіонального розвитку ОДА, які успішно пройшли попередні етапи конкурсу. Претенденти озвучили свої бачення щодо розвитку вже об’єднаної структури. Сподіваюсь, що разом із Інною Хоменко ми зможемо по-справжньому якісно змінити інфраструктуру області. Адже дороги, відбудова шкіл та дитсадків, спортивних об’єктів – незмінний пріоритет у нашій командній роботі. І ще раз наголошую – жодної корупції у цих процесах не допущу», – прокоментував Віталій Бунечко.

Зазначається, що інформація про переможця конкурсу оприлюднена на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.


Лист, оприлюднений на порталі вакансій держслужби

Призначення нового директора департаменту регіонального розвитку ОДА відбудеться після погодження переможця конкурсу у профільному міністерстві.

Нагадаємо, на конкурс подали документи 5 осіб, у конкурсі брали участь лише 3 кандидати – Сергій Бороздих, Сергій Золін, Інна Хоменко, інші 2 претенденти на конкурс не з’явилися. 29 жовтня конкурсанти проходили тестування, розв’язували ситуаційні завдання та мали співбесіди із конкурсною комісією, за результатами проведених етапів складено загальний рейтинг кандидатів і з 2 претендентами – Інною Хоменко та Сергієм Золіним, які успішно пройшли ці етапи конкурсу, голова Житомирської ОДА планував провести співбесіди, за результатами яких і буде визначений переможець.

З жовтня поточного року Інна Хоменко – т.в.о. директора департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації. в Єдиному державному реєстрі декларацій є щорічна декларація за 2018 рік Хоменко Інни Вікторівни, яка проживає у Києві та працює заступником начальника управління – начальником відділу кошторисно-договірної роботи управління впровадження проєктів будівництва департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, з 20 вересня 2019 року за угодою сторін звільнився директор департаменту регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації Євген Кульчицький, який пропрацював на цій посаді трохи більше року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА департамент конкурс вакансія Хоменко  
Матеріали по темі