Влада

​Комісія визначила переможця конкурсу на посаду директора житомирської гімназії №23

5 November 2019, 19:02

Конкурсна комісія визначила переможця конкурсу на посаду директора Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. Очерета.

За результатами конкурсу, опублікованими ввечері 5 листопада на сайті Житомирської міської ради, найвищий бал - 34,5 - отримав Ігор Баранов, який лише на 0,13 бала обійшов конкурентку – Наталію Андрійчук. Її підсумковий бал склав 34,37 бала. Третім у рейтингу став Юрій Черняк, який у підсумку набрав 30,94 бала.



За даними пресслужби Житомирської міської ради, Баранов Ігор Олегович народився 02 червня 1987 року, освіта вища, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, 2009 р., за спеціальністю «Гнучкі комп’ютеризовані системи та робо техніка», кваліфікація: магістр з комп’ютерних систем. Загальний стаж роботи 13 років, із них - 11 років педагогічної роботи.

Фото міської ради

Днем раніше, 4 листопада, претендентка на посаду директора гімназії Наталія Андрійчук, якій для перемоги не вистачило менше одного балу, на своїй сторінці у соцмережі висловила власні думки щодо проведеного конкурсу.



У коментарях до свого допису Наталія Андрійчук опублікувала скрін з результатами оцінювання презентації та відповідей на запитання:



Нагадаємо, 4 листопада на сайті міської ради оприлюднили протокол з результатами останніх етапів випробувань трьох претендентів на посаду директора Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. М. Очерета.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня 2019 року департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора міської гуманітарної гімназії №23 імені Михайла Очерета, що знаходиться на вулиці Бориса Лятошинського, 14.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія конкурс директор вакансія посада освіта. 
Матеріали по темі