Місто

У Житомирі водоканал півтори доби дезінфікуватиме мережі, вода буде придатна лише для господарських потреб

6 November 2019, 10:05

8-9 листопада у Житомирі дезінфікуватимуть водопровідні мережі, тож вода у ці дні буде придатною лише для господарських потреб.

Про це попереджає КП «Житомирводоканал».

«З 13:00 8 листопада до 22:00 9 листопада КП "Житомирводоканал" проводитиме промивання та дезінфекцію водопровідних мереж. У вищевказаний час не рекомендуємо використовувати воду для приготування їжі, водночас її можна використовувати для господарсько-побутових потреб», – йдеться у повідомленні.

У водоканалі зазначають, що дезінфекція водопровідних мереж потрібна для попередження негативного впливу стану водопровідних мереж на якість води. На підприємстві також зауважують, що промивання мереж виконуються за розробленою технологічною схемою, яка постійно удосконалюється.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня 2019 року комунальне підприємство «Житомирводоканал» попереджало споживачів про те, що вода у цей день подаватиметься з підвищеним вмістом хлору з метою приведення її мікробіологічних показників до нормативів.

9 липня 2019 року КП «Житомирводоканал» попереджав, що в ніч на 10 липня у місті хлоруватимуть водомережі, тому вода подаватиметься з підвищеним умістом хлору та буде придатною лише для санітарно-гігієнічних потреб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал  
Матеріали по темі