Події

Подробиці ДТП на трасі Київ – Чоп за участю мотоцикла і вантажівки: загинув житель Житомирського району

6 November 2019, 10:57

У дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 5 листопада на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі за участю ЗІЛа і мотоцикла, загинув 48-річний водій двоколісника.

Про це 6 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 листопада близько 16.15 на 154 км автодороги Київ-Чоп поблизу с. Садок Житомирського району. Попередньо, водій мотоцикла Kavasaki, 48-річний житель Житомирського району, рухаючись трасою, не дотримався безпечної дистанції і допустив зіткнення з вантажним автомобілем «ЗИЛ 431452». Унаслідок отриманих травм керманич мотоцикла загинув на місці пригоди», – йдеться у повідомленні.

Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 5 листопада 2019 року пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила про смертельну ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі, в якій загинув мопедист.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі