Місто

9 листопада на майдані Соборному в Житомирі перекриють рух транспорту

6 November 2019, 11:17

У суботу, 9 листопада, рух транспорту на майдані Соборному в Житомирі буде перекритий, оскільки на дорожньому покритті малюватимуть обіцяну розмітку. Поки тимчасову, як і планувалося.

Нанесення розмітки на черговому засіданні Житомирського міськвиконкому 6 листопада анонсував начальник управління транспорту і зв'язку Костянтин Підпокровний.

«7-8 листопада будуть проведені організаційні заходи, інформування тощо. А 9 листопада проводитимуться роботи з нанесення тимчасової розмітки жовтою фарбою. Вже навесні прийматимемо рішення стосовно остаточної розмітки», – зазначив Костянтин Підпокровний.

Він зауважив, що, відповідно до схеми, на майдані буде збільшена площа для паркування, та наголосив, що розмітка погоджена з патрульною поліцію.

Подробиці – згодом у сюжеті

Нагадаємо, 25 жовтня 2019 року на житомирському майдані Соборному, де немає дорожньої розмітки, зіткнулися Lanos і KIA. Заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук тоді казав, що розмітку на Соборному не наносять, оскільки поліція не дає на це погодження.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2019 року заступник мера Житомира показав новий варіант схеми руху на Соборному. 16 жовтня на майдані Соборному встановили нові дорожні знаки, а 17 жовтня мали розпочати нанесення розмітки. Заступник міського голови Дмитро Ткачук стверджував, що до кінця тижня (до 20 жовтня) на майдані змінять організацію дорожнього руху за схемою, погодженою міською комісією з безпеки руху.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка Соборний  
Матеріали по темі