Події

Поліція розшукує дівчат-підлітків з Коростеня і Радомишля

7 November 2019, 12:16

Поліція Житомирської області розшукує 15-річну Анастасію Нікітіну з міста Коростень.

Про це 7 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Юна жителька м. Коростеня пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася. За словами матері, яка 6 листопада звернулася до поліції, її донька, яка раніше вже неодноразово йшла з дому, зателефонувала та повідомила, що знаходиться у м. Житомирі. За наявною інформацією, дівчина може перебувати в торгівельно-розважальних закладах обласного центру», – йдеться у повідомленні.

Прикмети Анастасії: зріст 130-140 см, волосся довге чорне, худорлявої тілобудови, очі темні, шкіра смаглява.

Була одягнена у зимню тканинну куртку червоного кольору з капюшоном, темно-коричневі лосини з дрібними квіточками, кросівки білого кольору, сіру шапку.

Також у ГУ Нацполіції Житомирської області повідомляють про розшук 16-річної Ілони Гаїч з Радомишля.

Увечері 29 жовтня Ілона Гаїч, учениця 6-го класу Радомишльської загальноосвітньої школи №5, пішла з дому у місті Радомишлі та дотепер не повернулася.

Прикмети Ілони: на зріст близько 150-155 см, волосся чорного кольору до плечей, очі темно-карі, шкіра смаглява.

Була одягнена у чорну шкіряну куртку, светр або футболку рожевого кольору, сині джинси та білі кросівки.

Обидві фото відділу комунікації поліції Житомирської області

Поліцейські розшукують дівчат та просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця її можливого перебування. Про місцезнаходження юнок можна повідомляти на спецлінію «102», за номером телефону (04132) 4-23-13, або ж звернувшись до найближчого відділення поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2019 року стало відомо, що правоохоронці розшукали жительку села Хмелівка Олевського району Житомирської області, ученицю 2-го курсу районного професійно-технічного ліцею Дар’ю Кудрій, яка 3 жовтня 2019 року пішла з дому та не повернулася. Також 5 листопада повідомлялося про розшукану 15-річну Дар’ю Солонець, місцеперебування якої було невідоме від 31 жовтня.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розшук зникнення поліція Анастасія Нікітіна Ілона Гаїч  
Матеріали по темі