Політика

Нардеп від Житомира у складі моніторингової групи їздив у Золоте-4 перевіряти розведення військ

7 November 2019, 13:13

Народний депутат від Житомира Ігор Герасименко (фракція партії «Слуга народу») у складі моніторингової групи перевіряв розведення військ в зоні ООС.

Про це сам нардеп повідомив 6 листопада на своїй сторінці у Facebook.

«У складі моніторингової групи Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки відвідав район населеного пункту Золоте-4 для з’ясування поточного стану справ з розведенням військ. Спілкувався з військовим командуванням та військовослужбовцями Збройних Сил України, представниками ОБСЄ, місцевими жителями. За результатами роботи можу повідомити, що позиції Збройних Сил України обладнані в інженерному відношенні, побутовий стан військовослужбовців задовільний та дозволяє виконувати завдання у повному обсязі», - пише нардеп.

Він також зазначив, що правопорядок в Золотому-4 забезпечують посилені патрулі Національної поліції України та Національної гвардії України.

«Хочу окремо подякувати нашим військовослужбовцям, які виконують бойові завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил», - написав колишній комбат 95-ї бригади Ігор Герасименко.

Нагадаємо, в жовтні поточного року нардеп від Житомира Ігор Герасименко після відвідання зони ООС висловив свою позицію щодо розведення військ.

Як повідомляв Житомир.info, Герой України, колишній комбат 95-ї бригади Ігор Герасименко є членом парламентського Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки, заступник голови цього Комітету — Герой України, колишній депутат Житомирської облради та екскомандувач ДШВ Михайло Забродський (фракція партії «Європейська Солідарність»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Герасименко ООС нардеп Золоте  
Матеріали по темі