Місто

Фірмі «Зодчество ЛТД» можуть віддати на реконструкцію ще один «Прозорий офіс» у Житомирі за 30 млн грн

7 November 2019, 17:21

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради провело відкриті торги з реконструкції приміщення «Прозорий офіс», що знаходиться по вулиці Перемоги, 55. Очікувана вартість робіт – 38 млн 116 тис. 177 грн. Фінансування робіт здійснюється з державного та місцевого бюджетів. Роботи мають бути завершені до серпня 2020 року.

Про це йдеться в закупівлі опублікованій на ресурсі ProZorro.

Участь у відкритих торгах взяли чотири компанії: ТОВ «Зодчество ЛТД» з ціновою пропозицією у 30 млн 48 тис. грн, ДП «Фаворит ОПТ» АТЗТ «Фаворит» з ціновою пропозицією у 32 млн. 362 тис. грн, ТОВ «БУД ПРОМ ЛАЙН» з ціновою пропозицією у 36 млн. 197 тис. грн. та ТОВ «РАМ.СА ГРУП» з ціновою пропозицією у 37 млн. 406 тис. грн.

Наразі ТОВ «Зодчество ЛТД» очікує на відповідне рішення тендерного комітету, оскільки має найнижчу цінову пропозицію.

Це вже треті відкриті торги з реконструкції приміщення «Прозорий офіс», що знаходиться у Житомирі по вулиці Перемога, 55 (будівля Богунської районної ради). Перші торги не відбулися, оскільки Держаудитслужба виявила ряд порушень у документації, наданій учасниками, яких було двоє – «Зодчество ЛТД» та «Фаворит ОПТ». Другі відкриті торги відмінили через скаргу, подану ДП «Фаворит ОПТ» про порушення фірмою «Зодчество ЛТД» законодавства у сфері публічних закупівель.

За даними ресурсу YouControl ТОВ «Зодчество ЛТД» зареєстроване в місті Житомир по вулиці Велика Бердичівська, будинок 89. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель. Статутний капітал ТОВ «Зодчество ЛТД» становить 31 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Володимир Кочережко.

Нагадаємо, ТОВ «Зодчество ЛТД» вже реконструює «Прозорий офіс» на Польовій за 35 млн. 410 тис. грн, у жовтні поточного року УКБ підписало через переговорну процедуру новий договір з ТОВ «Зодчество ЛТД» на корегування робіт цього ж «Прозорого офісу» на 34 млн. 456 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2018 року в Житомирі почали будувати «Прозорий офіс» на Польовій в адмінбудівлі Корольовської райради міста. Тендер на 35 млн грн на реконструкцію будівлі виграло ТОВ «Зодчество ЛТД».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Прозорий офіс тендер вул. Перемоги УКБ "Зодчество ЛТД" "Фаворит ОПТ" 
Матеріали по темі