ДОПОМОГА

Житомирська волонтерка збирає іграшки та речі «під ялинку» дітям із зони ООС

8 November 2019, 11:28

Житомирська волонтерка Юлія Толмачова починає збір коштів, іграшок та предметів першої необхідності для новорічних подарунків та «миколайчиків» для дітей, що проживають на лінії розмежування.

Про це 7 листопада волонтерка написала у своєму фейсбук.

«У минулому році, за допомогою моїх друзів і бійців з фронту, нам вдалося зібрати подарунки до свята Святого Миколая і на Новий рік для діток, які живуть в зоні бойових дій, на лінії розмежування (...). Діти не розбещені, різного віку (від 3 до 15 років), дівчатка, хлопчики (від 5 років до 9). Для трьох діток треба мобільні телефони, два планшети, 2 навушників, 3 колонки (це на прохання дітей, є серед них і повні сироти), а також це можуть бути звичайні дитячі радощі — солодощі, цукерки, зефір, мандарини, апельсини, будь-які інші фрукти, яблука, добрі розвиваючі книжки, конструктори, м'які іграшки, вишивка для дівчаток, фломастери, папір для малювання, пластилін ... і різні інші приємні подарункові речі (шпильки для дівчаток, обідки для волосся, резиночки)», - написала Юлія Толмачова.

Вона також додала, що подарунки добродії можуть формувати самі й приносити у 101 кабінет Житомирської облдержадміністрації на майдані Корольова, або ж відправляти Новою поштою. У пакуночках також може бути одяг: шкарпетки, рукавички шапочки чи трусики, але нові, адже це подарунки.

Для контакту волонтерка публікує номер свого мобільного телефону (067) 7834814 та карти Приват 4731 2196 1142 9980 (Юлія Толмачова).

Нагадаємо, влітку 2019 року Юлія Толмачова організувала поїздку дітей загиблих учасників АТО до країн Європи. Кошти збирали всім містом.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році Толмачова показала «швидку», яку купили на зібрані під час першого в місті благодійного військового балу в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО подарунок Новий рік Толмачова волонтер  
Матеріали по темі