Події

​На Хмельниччині ВАЗ збив 48-річного жителя Житомирської області: чоловік у лікарні

10 November 2019, 11:26

На Хмельниччині працівники поліції встановлюють обставини аварії, які сталася ввечері 8 листопада у Славутському районі, в якій травмувався 48-річний житель Житомирської області.

Про це 9 листопада повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

«8 листопада близько 19.00 годин на автодорозі «Славута — Корець — Антоніни», в с. Ганнопіль, 55-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2107», не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на пішохода, 48-річного жителя Житомирської області, який рухався по краю проїжджої частини. Внаслідок ДТП пішохід отримав перелом лопатки, забійну рвану рану носа та був госпіталізований до травматологічного відділення Славутської центральної районної лікарні», - йдеться у повідомленні.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, вранці 8 листопада на вулиці Параджанова у Житомирі КамАЗ на смерть збив пішохода, який переходив дорогу.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 листопада у селі Бердичівського району «Запорожець» виїхав на зустріч КамАЗу: двоє дорослих і дитина загинули на місці аварії, ще одна неповнолітня пасажирка з травмами була доставлена до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП пішохід ВАЗ  
Матеріали по темі