Події

На Перемоги в Житомирі маршрутка в’їхала в легковик, а на бердичівському мосту зіткнулися три машини (доповнено)

11 November 2019, 10:00

Похмурого дощового ранку, 11 листопада, в Житомирі трапилося кілька автопригод. Так, на вулиці Перемоги, неподалік перехрестя з вул. Грушевського, маршрутка №5 в’їхала в легковик.

Наступна ДТП трапилася на Бердичівському мосту: там зіштовхнулося три автомобілі. Через зіткнення утворився затор.

Ще одна автопригода на мокрій дорозі сталася за Вільським цвинтарем, перед АЗС на вулиці Перемоги. На наданому читачкою знімку – дві автівки майже без пошкоджень та водії біля них.

Доповнено о 10.35:

За даними пресслужби управління патрульної поліції в Житомирській області, на бердичівському мосту зіткнулися чотири легковики: Volkswagen Golf, Volkswagen Passat, Geely і Toyota.

«Інформація про ДТП на вулиці Жуйка, 41 надійшла о 7.40. Водій автомобіля Volkswagen Passat, 1987 року народження, не вибрав безпечної швидкості і допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Golf, після чого останній в’їхав у Geely, а Geely – в автомобіль Toyota. Потерпілих немає», - повідомили в патрульній поліції.

Нагадаємо, 9 листопада 2019 на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка в Житомирі зіштовхнулися два автомобілі.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 листопада у селі Бердичівського району «Запорожець» виїхав на зустріч КамАЗу: двоє дорослих і дитина загинули на місці аварії, ще одна неповнолітня пасажирка з травмами була доставлена до лікарні.

Житомир.info

Усі фото читачів:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія Бердичівський міст маршрутка  
Матеріали по темі