Місто

​Житомирський картонний комбінат продовжує піклуватися про дитячий садочок № 3

11 November 2019, 14:24

Житомирський картонний комбінат продовжує піклуватися про дитячий садочок № 3, над яким майже два роки тому взяв шефство. Цього разу заклад отримав дерев’яний павільйон, де зовсім скоро малеча зможе гратися та принтер, на якому вихователі садочку друкуватимуть різні дидактичні матеріали для дітей.

Новенький павільйон вже встановили на дитячому майданчику. Сьогодні, 6 липня, працівники садочку, батьки та керівництво комбінату зібралися разом, аби його пофарбувати.

«Сьогодні для потреб дитячого садочку, яким ми опікуємось, було передано альтанку та принтер. В альтанці діти зможуть проводили своє дозвілля і принтер для потреб, які були заявлені до цього. Ми раді допомагати та співпрацювати в таких базових речах, як, наприклад, покраска, якою ми зараз займаємось», - каже заступник комерційного директора ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Андрій Голяк.


«Настає осінь, а потім буде зима, несприятлива погода. Для щоб діти були кожного дня на вулиці, потрібна якась захисна споруда. Такою спорудою є павільйон. До цього у нас павільйону ми не мали, вони були тут дуже давно, однак зруйнувалися. Для нас це, на жаль, досить дороговартісні проєкти, тому ми звернулися до наших шефів», - розповідає завідувачка Житомирським ДНЗ №3 Наталія Лопатюк.

За період співпраці, дитячий садок отримав безліч подарунків, серед яких і різноманітні іграшки, і сучасна техніка. Крім цього ЖКК допомагає в облаштуванні зовнішньою території та в організації свят.

Керівництво картонного комбінату зауважує: завжди швидко реагують на прохання від працівників садочку і радо допомагають створювати комфорт у ньому.

«Я б сказав, що ми не просто співпрацюємо, а більше дружимо з садочком. Ми постійно беремо участь в їхньому житті, робимо подарунки, щось будуємо. Нещодавно побудували ось таку альтанку для дітей, щоб вони могли гратися, а на випадок дощу там ховатися. Це більше діалог з керівництвом садочком, які нам кажуть, що потрібно дітям. Ми дізнаємось і ставимо це у план», - говорить комерційний директор ТОВ «Житомирський картонний комбінат» Вадим Ліскі.

Вадим Ліскі додає: наступний подарунок чекатиме маленьких вихованців «підшефного» садочку на День святого Миколая.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: садочок Житомир  
Матеріали по темі