Події

Жителька Житомирської області намагалася розпалити у плиті та загинула від опіків обличчя і рук

12 November 2019, 11:06

У Малинському районі Житомирської області загинула 92-річна бабуся, яка отримала опіки під час спроби розпалити у плиті.

Про це 12 листопада повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

11 листопада, о 16:34 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в літній кухні у смт Чоповичі Малинського району. На місце події було спрямовано відділення рятувальників місцевого пожежно-рятувального поста.

«Свідками пожежі стали сусіди, на очах у яких з літньої кухні вибігла охоплена вогнем 92-річна господиня – на ній зайнялося волосся, руки, обличчя. Селяни самотужки збили на жінці полум’я. Однак через кілька хвилин вона перестала подавати ознаки життя», – йдеться у повідомленні.

Побоюючись, що газовий балон може вибухнути, очевидці не ризикнули гасити пожежу. На момент прибуття рятувальників все приміщення дерев’яної літньої кухні площею 12 кв. м. зсередини було повністю охоплене вогнем. Рятувальники охолодили і винесли назовні газовий балон та приступили до гасіння. Вже о 16:42 год. пожежу вдалося локалізувати та о 17:34 – ліквідувати. Вигоріло домашнє майно і меблі.

За попередньою інформацією, до загоряння могло призвести необережне поводження власниці з вогнем. Припускають, що бабуся намагалася розтопити плиту на твердому паливі, використовуючи для розпалу легкозаймисті речовини. Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, 7 жовтня 2019 року в селищі Першотравенськ Баранівського району Житомирської області вогонь спопелив будинок, а господар, намагаючись з нього вибратись, отримав 70% опіків тіла.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Чоповичі  
Матеріали по темі