Фоторепортаж

Нова депутатка, активісти та Нацгвардія на вході. Фоторепортаж з чергової сесії Житомирської облради

12 November 2019, 15:14

12 листопада депутати Житомирської обласної ради зібралися на чергову 28 сесію. У залі були присутні 56 депутатів з 64, у порядку денному –79 питань. Засідання розпочалося з гімну у виконанні Академічної хорової капели «Орея».

Потім голова обласної виборчої комісії Юрій Павлюк представив нову депутатку облради від БПП Олену Розенблат. Також депутати своїм рішенням ліквідували фракцію Блоку Петра Порошенка і створили нову «Рідна Житомирщина», куди пішли депутати від БПП. Депутат обласної ради, член фракції «Батьківщина» Сергій Ковердун запропонував підняти питання переобрання голови облради на наступній сесії.

На засідання сесії прийшли протестувальники проти будівництва АЗС на проспекті Незалежності, 29. Після їх виступу голова ОДА Віталій Бунечко заявив, що хоче перевірити роботу всіх автозаправок в області.

Депутати облради схвалити текст звернення до Міністерства енергетики та захисту довкілля України, Національного секретаріату ІПВГ (Ініціативи прозорості видобувних галузей) України, багатосторонньої групи з імплементації ІПВГ щодо включення у звіт ІПВГ корисних копалин, які видобуваються в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, 8 жовтня 2019 року депутати облради зібралися на позачергову сесію, щоб розглянути два звернення - щодо продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення та щодо неприпустимості імплементації «формули Штайнмаєра».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія облрада депутати Житомир  
Матеріали по темі