Місто

У Житомирі оголосили конкурс на посаду директора школи №12, попередній керівник якої виїхав з міста

12 November 2019, 16:31

12 листопада 2019 року департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С.Ковальчука, що знаходиться на Старому бульварі, 4.

Оголошення про конкурс опубліковане на сайті міської ради.

У вимогах вказано, що посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче другого (магістерського) рівня вищої освіти, який відповідає восьмому рівню Національної рамки кваліфікації, та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Станом на 12.11.2019 посадовий оклад директора складає 6627,45 грн, а також можливі доплати, надбавки, підвищення, заохочення, розмір яких встановлюється роботодавцем відповідно до вимог чинного законодавства та умов контракту. Щорічна основна відпустка – 56 календарних днів. Можливі відрядження. Робочий день – ненормований.

Зазначаються строки дії контракту (строкового трудового договору):
- для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше, – два роки;
- для особи, яка працювала на посаді керівника закладу загальної середньої освіти, – шість років.

Документи для участі у конкурсі приймаються з 12.11.2019 року до 18:00 год. 03.12.2019 року.

У коментарі Житомир.info заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова поінформувала, що попередній директор загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів № 12 Петро Котенко у червні 2019 року звільнився з займаної посади за згодую сторін у зв’язку зі зміною місця проживання. Обов’язки керівника нині виконує заступник директора цієї школи Олександр Голяченко.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2019 року на сайті Житомирської міської ради опублікували результати конкурсу на посаду на посаду директора Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 ім. Очерета. Переможцем став Ігор Баранов.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: директор вакансія ЗОШ №12  
Матеріали по темі