Події

​Поліція розшукує литовця, який у Житомирі вийшов з міжнародного автобуса через конфлікт з пасажирами

13 November 2019, 11:46

Правоохоронці розшукують 48-річного громадянина Литовської Республіки Монтвідаса Гедимінаса, який 23 жовтня вийшов з автобуса «Київ-Варшава» у м. Житомирі та нині його місце перебування невідомо.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«За наявною у поліцейських інформацією, чоловік 22 жовтня перетнув кордон України у Волинській області з метою відвідати м. Київ. Наступного дня він повертався додому автобусом міжнародного сполучення, однак через конфлікт з пасажирами близько 09.00 на центральному автовокзалі м. Житомира вийшов. За словами родичів зниклого, з того дня зв’язок з ними перервався, відтак вони звернулись до поліції. Прикмети чоловіка: зріст близько 185-190 см, на вигляд 47-48 років, волосся з сивиною, коротко стрижене, мав бороду, середньої тілобудови, особливі прикмети під бородою мав шрам довжиною 3-4 см», – йдеться у повідомленні.

Про будь-яку інформацією щодо можливого місця знаходження Монтвідаса Гедимінаса поліція просить повідомлятим за телефонами: (0412) 40-74-75, 40-73-04 або «102» чи звернутися до найближчого відділу поліції.

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, правоохоронці встановлюють місце знаходження 81-річної жительки Хорошівського району Житомирської області Ніни Мартинівни Казимірової, яка 6 жовтня пішла з дому та не повернулась.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція литовець автобус Житомир  
Матеріали по темі