Події

​У Житомирському районі легковик в’їхав у мікроавтобус, який зупинився перед пішохідним переходом

13 November 2019, 16:04

Біля села Садки Житомирського району, на тому ж місці, де 5 листопада цього року трапилася смертельна ДТП з мотоциклістом, легковий автомобіль в’їхав у мікроавтобус, схожий на маршрутку.

Про це 13 листопада о 15.45 Житомир.info повідомив свідок цього ДТП на ім’я Віталій.

«Це відбулося кілька хвилин тому. Я проїжджав повз і побачив вже наслідки. Автомобіль Honda в'їхав в зад маршрутці – синій мікроавтобус Mercedes Sprinter, який зупинився перед пішохідним переходом. Я не бачив моменту зіткнення, а бачив уже наслідки – розбита «морда» у Honda і маршрутка з відкритими дверима, з якої вийшли люди. Дехто сидів на узбіччі, хтось комусь вже надавав допомогу», — розповів Віталій.

В’їзд до села Садки небезпечним тим, що водії не гальмують перед «зеброю», і пішоходи щодня ризикують життям, переходячи дорогу, — каже Віталій. А водії, що пригальмовують, ризикують отримати удар ззаду.

У патрульній поліції про факт ДТП знають, на місце події вже вирушив екіпаж. Подробиці автопригоди обіцяють повідомити пізніше.

Відеосюжет з місця події дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2019 року біля села Садки Житомирського району розбився мотоцикліст, який врізався в ЗІЛ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія Садки маршрутка  
Матеріали по темі