Події

У Бердичеві посеред ночі обікрали відділення «Нової пошти»

14 November 2019, 09:48

Вночі 13 листопада у місті Бердичів Житомирської області невідомі обікрали одне з відділень компанії «Нова пошта».

Про це 13 листопада повідомив сайт Бердичів BIZ.

«У Бердичівському відділі поліції інформацію підтвердили, повідомивши, що 13 листопада, близько третьої години ночі, невідомі пошкодили вхідні двері відділення «Нової пошти» в районі залізничного вокзалу. Опинившись в приміщенні, бандити відкрили сейф і забрали гроші. Сума вкрадених грошей уточнюється», – йдеться у повідомлення.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що невідомі під час проникнення у приміщення вивели з ладу сигналізацію.

«Вранці 13 листопада надійшло відповідне повідомлення від керівника відділення. На місці події було з’ясовано, що уночі, близько третьої години, до приміщення проникли невідомі, які пошкодили сигналізацію і замок на вхідних дверях. У результаті з сейфу викрадена значна сума грошових коштів. За цим фактом розпочате кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище»)», – розповіла речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

18 листопада Житомир.info отримав коментар стосовно події у пресслужбі «Нової пошти». Там наголосили, що відправлення клієнтів лишилися неушкодженими.

«В ніч на 13 листопада зловмисники проникли у відділення № 1 міста Бердичева та зламали сейф. Посилки та вантажі клієнтів не постраждали. Правоохоронці проводять слідчі дії», – повідомили у пресслужбі.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 29 березня 2019 року у центрі Житомира злодії запустили феєрверк, розбили скло та обікрали магазин одягу.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка Бердичів Нова пошта  
Матеріали по темі