Місто

​У Житомирі відбулася сьома гра XIII Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2019

14 November 2019, 09:47

29 жовтня у Житомирі в боулінг-клубі Liberty Hall відбулася Сьома гра XIII Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2019! Цього року встановлено максимальну кількість місць – 140 команд. Уже зареєстровано 124 команд, але набір команд ще триває, тож усіх бажаючих запрошуємо приєднатися!

Відбудеться ще 7 відбіркових матчів кожного понеділка та вівторка з 17:30 до 20:30. Всіх бажаючих запрошуємо приходити та вболівати за свою команду в Liberty Hall !

Організатори: рекламна агенція Пропозиція (http://www.reklamapro.com.ua/) та Liberty Hall. Генеральний інформаційний спонсор – Житомир.info. Заряджає всіх позитивом ведучий Паша Легенчук. Усі фото чемпіонату робить мега крутий Денис Константинов (https://www.instagram.com/konstantynov_photo/?igshid=vke3k9sajy8t).

Цього дня змагалися компанії м. Житомира:

  • Міськвиконком
  • Автопартнер
  • Феміда
  • Федерація Армспорту
  • Страйк
  • Supersprox
  • Атон
  • PLUS, сервіс маркет
  • ДКСК
  • Експотрансграніт

Команда Федерація Армспорту з результатом 1221 балів стала переможцем сьомого відбіркового матчу. Отримали Преміум еко-горілку ТМ Greenday, квітучий презент від Green Flora та інструмент від Ексклюзивного спонсора сервіс маркету PLUS.

Найкращий чоловічий результат у Миколи з команди Федерація Армспорту - 368 балів (подарунки: ТМ Greenday, сертифікат на послуги в Центрі краси та здоров'я «Венеція» та інструмент від сервіс маркету PLUS).

Найкращий жіночий результат у Катерини з команди Феміда – 220 балів (отримала в подарунок сертифікат від Центру краси та здоров’я «Венеція» та квітучий презент від Green Flora). У фіналі серед жінок переможниця буде змагатися за крутий подарунок від мережі магазинів ВЕНЕТО та нового магазину меблів у Житомирі - FRANKOFF.

Мережа магазинів біля вашого дому Квара – пригостила всіх учасників освіжаючим напоєм для справжніх спортсменів – Тонус –Кислород.

В перерві чемпіонату учасники пограли в міні квест-ринг, танцювали, співали, проявляли творчі таланти в різних іграх та отримали безліч подарунків: професійні інструменти від сервіс маркету PLUS, горілку від ТМ Greenday, шампанське ТМ FIORELLI, справжнє грузинське вино ТМ Wine Man, сертифікати від Оздоровчого Центру Баланс, солодощі від ТМ Руден, білети до кінотеатру «Україна» та Житомирського драмтеатру ім. Івана Кочерги.

Усі команди за активну участь в конкурсах – отримали та продегустували мегакорисні яблучні чіпси Екофрутик – новинка на житомирському ринку. А перші щасливчики, що вибили страйк, отримали пиво ТМ Carlsberg, а от професіонали, які першими забили три страйки підряд – ТМ GREENDAY.

Всі учасники у своїх папках отримали цікаву інформацію про спонсорів та 10% знижки від сервіс маркету PLUS.

Запрошуємо всіх на наступніматчі, які відбудутьсявже наступного тижня – 11 та 12 листопада !

Нагадуємо, що Переможець Чемпіонату отримає Перехідний Кубок, святкову вечерю від Мережі закладів SALADі спальний набір від ТМ ВЕНЕТО!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: боулінг  
Матеріали по темі