Події

З сільського магазину на Буковині двоє бердичівлян викрали термінал з грошима

18 November 2019, 15:13

У селі Чернівецької області двоє жителів Бердичева поцупили з магазину розрахунковий термінал з грошима.

Про це 16 листопада повідомила пресслужба ГУНП в Чернівецькій області.

«У Сокирянському районі поліція затримала крадія, який заволодів коштами місцевого жителя. У Заставнівському районі правоохоронці викрили осіб, які викрали розрахунковий термінал. Загальна сума збитків становить 25 тисяч гривень», - повідомила пресслужба поліції Буковини.

Так, під час оперативно-розшукових заходів слідчо-оперативна група Заставнівського відділення поліції спільно з співробітниками Управління карного розшуку розшукали крадіїв розрахункового термінала з одного із магазинів села Чуньків.

Правоохоронці встановили, що до крадіжки причеті 31-річний та 19-річний жителі міста Бердичів Житомирської області.

Речові докази вилучено.

«За вказаними фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 7 червня на трасі Житомир – Могилів-Подільський у Житомирській області патрульні зупинили автомобіль, який перевозив банкомат. Походження вантажу водій автівки не зміг пояснити.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2019 з банкомата в приміщенні Ярунської сільради невідомі викрали понад пів мільйона гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: термінал крадіжка  
Матеріали по темі