Місто

На Михайлівській у Житомирі почали розвішувати минулорічні зимові парасольки

20 November 2019, 11:35

У Житомирі на пішохідній Михайлівській 20 листопада почали розвішувати «зимові» парасольки. Засвітити кольорову інсталяцію планують до кінця тижня.

У коментарі Житомир.info секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж розповіла, що цьогоріч на Михайлівській розвішають ті ж самі парасольки, які минулого року прикрашали головну пішохідну вулицю міста під час новорічних та різдвяних свят.

«Це минулорічні парасольки. «Міськсвітло» їх монтує зараз і вішає. Яка їх точна кількість, я так одразу і не скажу. Я думаю ще день-два і їх повісять і будуть запалювати», – зазначила Наталія Чиж.

Нагадаємо, 12 грудня 2018 року на Михайлівській у Житомирі закінчували монтувати декоративні парасольки з підсвіткою, Всього для міста тоді закупили 32 парасолі: 30 повісили, ще 2 – були резервними. Їх вартість становила 192 тисячі гривень. Парасольки придбали у місцевого підприємця. 3 грудня 2018 р. КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» уклало договір з постачальником – ФОП Гуцало Олександром Петровичем. За цим договором підприємець надав «32 декоративні вироби - парасольки до новорічних свят», за ціною 6 тис. грн за штуку.

Як повідомляв Житомир.info, 19 квітня на житомирській Михайлівській зняли «зимові» парасольки та розвісили близько 200 різнокольорових.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парасольки Михайлівська Житомир  
Матеріали по темі