Події

​Суд у Житомирі виніс вирок чоловіку, який з 4-річного віку розбещував доньку: 10 років в’язниці

20 November 2019, 16:33

На Житомирщині до 10 років позбавлення волі засуджено чоловіка за розбещення та задоволення статевої пристрасті щодо малолітньої доньки.

Про це 20 листопада повідомили в пресслужбі прокуратурі Житомирської області.

«Прокуратурою Житомирської області здійснено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя Радомишльського району за фактом скоєння ним розбещення та задоволення статевої пристрасті щодо малолітньої доньки», - йдеться у повідомленні.

Судовим слідством установлено, що так званий «батько» тривалий час глумився над малолітньою донькою, неодноразово вчиняючи розпусні дії у стані алкогольного сп’яніння.

У сім’ї, що проживала в одному із сіл Радомишльського району, донька потерпала від сексуального насильства батька із чотирирічного віку, лише у вересні 2018 року злочин було викрито.

«Стороною обвинувачення, на підставі зібраних у ході досудового розслідування фактів, показів свідків, а також результатів проведених судових медичних експертиз доведено беззаперечну вину 52-річного чоловіка у скоєнні тяжкого злочину», - повідомили в прокуратурі.

Вироком Богунського районного суду міста Житомира від 18.11.2019 особу визнано винним у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 153 та ч. 2 ст. 156 КК України (замах на вчинення злочину, не закінчений з причин, що не залежали від волі злочинця, задоволення статевої пристрасті неприродним способом та розбещення малолітньої, вчинене близьким родичем – батьком).

За тяжкий злочин судом призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 10 років і 1 місяць. Наразі вирок не набув законної сили.

Нагадаємо, у серпні 2019 в Малинському районі взяли під варту підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної пасербиці.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 бердичівська поліція спіймала «на гарячому» тренера спортшколи, який розбещував 11-річну вихованицю. Згодом стало відомо, що тренер з шахів , підозрюваний у розбещені неповнолітньої, вийшов під заставу у розмірі близько 100 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбещення зґвалтування вирок суд  
Матеріали по темі