Місто

У Житомирі оголосили черговий «культурний» тендер – на святкування Нового року біля ялинки та Різдва за обома календарями

20 November 2019, 17:25

Управління культури Житомирської міської ради оголосило черговий тендер, пов'язаний зі святкуванням новорічних та різдвяних свят.

19 листопада 2019 року на Prozorro опублікували оголошення про організацію і проведення концертної програми «Магія Новорічної ночі» та святкування Різдва Христового за Григоріанським та Юліанським календарями.

Очікувана вартість закупівлі - 135 тисяч гривень, місце проведення – головна сцена біля кінотеатру «Жовтень», майдан імені Корольова та вулиця Михайлівська. Дати проведення - 25 грудня 2019 року (католицьке Різдво), 31 грудня 2019 року - 01 січня 2020 року (Новий рік), 07 січня 2020 року (православне Різдво).

Програма «Магія Новорічної ночі» проходитиме в рамках святкового заходу «Казкове багаття».

У технічному завданні вказано, що за мету концертної програми «Магія Новорічної ночі» ставлять:

  • показати традиції християнства та їх розвиток у сучасності щодо різних видів мистецтв, як то художнє слово, казка, хореографія, музика, співи;
  • сприяти відродженню національних обрядів українського народу, заснованих на ідеалах Істини, Добра та Краси;
  • сприяти задоволенню потреб населення у культурно-просвітницьких заходах духовної, високоморальної спрямованості
  • святково оформити активні локації міста, які задіяні до урочистого відкриття новорічних та різдвяних свят.

Так, організація святкового концерту «Магія Новорічної ночі» біля головної ялинки та майдані біля кінотеатру «Жовтень» (з 22:00 години 31 грудня до 3:00 год. 1 січня) передбачає святковий концерт з залученням ведучого високого рівня, кавер-гуртів, вокально-інструментальних дуетів, народних колективів та оркестрів, а також піротехнічне файєр-шоу та святкову дискотеку.

Святкування Різдва Христового за Юліанським (25 грудня 2019 року) та Григоріанським календарями (7 січня 2020) відбудеться на майдані Корольова. Виконавець має організувати в ці дати святкові концерти за участі релігійних громад, спілок національних товариств та творчих колективів міста. Крім того, 7 січня передбачається святкова хода «Різдвяна Зірка» за участі релігійних громад, представників шкіл міста та громадських організацій:




Скріншот з орієнтовної програми святкувань

Розраховуватися з переможцем тендеру планують поетапно, але не пізніше 31 січня 2020 року.

Нагадаємо, 14 листопада 2019 управління культури Житомирської міської ради оголосило два тендери на закупівлю послуг з організації новорічних свят: інтерактивні вистави біля головної ялинки для учнів 1-4-х класів та організацію та відкриття новорічних та різдвяних свят «Казвове багаття». Сумарна вартість цих тендерів – 1 млн 280 тис. грн. Того ж дня скасували тендер вартістю 685 тис. грн на закупівлю різдвяних будиночків.

Як повідомляв Житомир.info, на проведення новорічно-різдвяних свят сезону 2018/19 років управління культури Житомирської міськради витратило 800 тис. грн. Зокрема, торішнє «Казкове багаття» від початку було на 30% дешевше він закупівлі 2019 року – 500 тис. грн. ФОП Пономарьова Наталія Михайлівна виграла цей тендер з пропозицією 473 тис. 395 грн, а потім по додатковій угоді їй доплатили ще 94 тис. 679 грн. Тобто, загальна вартість склала 568 тис. 74 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік ярмарок ялинка тендер  
Матеріали по темі