Події

На нічній пожежі у Житомирській області загинув 35-річний чоловік

22 November 2019, 12:29

На пожежі у Ємільчинському районі Житомирської області загинув чоловік.

Про це 22 листопада повідомила пресслужбв управління ДСНС України у Житомирській області.

«22 листопада, о 03:00 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Сімаківка Ємільчинського району. Сусіди власника палаючої оселі прокинулись посеред ночі від гучного тріскотіння шиферу. Вони викликали рятувальників і одразу побігли на допомогу односельцю. Коли зайшли всередину помешкання, то знайшли на підлозі біля веранди бездиханне тіло 35-річного господаря», – йдеться у повідомленні.

На момент прибуття чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах будинку по усій площі – 80 кв. м. Також існувала загроза поширення полум’я на сарай, що розташований за 5 метрів. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткового пожежного автомобіля для підвозу води. Загалом до ліквідації загоряння залучалось 4 чоловіки особового складу на 2 пожежних автомобілях. Силами бійців ДСНС о 03:40 пожежу було локалізовано, а о 06:00 – ліквідовано.

Вогонь знищив дах оселі, а також окремі речі домашнього вжитку в одній із житлових кімнат. Причину займання встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 18 листопада 2019 року в селі Шахворостівка Коростишівського району Житомирської області на пожежі загинув чоловік, 1958 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Сімаківка Ємільчинський район  
Матеріали по темі