Влада

​У Житомирській ОДА оголосять повторний конкурс на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту

23 November 2019, 09:18

У Житомирській ОДА 22 листопада провели співбесіди з кандидатами на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту. Це був третій етап конкурсу участь в якому взяли 5 претендентів і жоден не отримав позитивних рекомендацій для проведення наступного етапу. В ОДА оголосять повторний конкурс.

Про це ввечері 22 листопада повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

«22 листопада у Житомирській ОДА провели третій етап конкурсу на посаду директора департаменту культури, молоді та спорту – співбесіди. За їх результатами, конкурсна комісія не встановила жодної кандидатури з позитивним рейтингом для проведення наступного етапу – співбесіди з головою облдержадміністрації Віталієм Бунечком. За інформацією служби управління персоналом апарату ОДА черговий етап конкурсу проходили 5 кандидатів», – йдеться у повідомленні.

14 листопада пресслужба Житомирської ОДА повідомляла, що документи на участь у конкурсі подали 17 претендентів.

На сайті ОДА зазначено, що до участі у роботі конкурсної комісії були запрошені незалежні експерти:

-заступник Міністра культури, молоді та спорту України Ірина Подоляк;

-народні депутати України Ігор Герасименко та Дмитро Костюк;

-художній керівник Житомирського обласного центру хореографічного мистецтва «Сонечко», Народний артист України Михайло Гузун;

-директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації Університету державної фіскальної служби України, член Національного олімпійського комітету України, професор Ігор Малинський;

-художній керівник Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера, екс-заступник Міністра культури, екс-заступник Житомирської обласної державної адміністрації Віктор Балюрко.

Зазначається, що з усіх запрошених, до участі в роботі конкурсної комісїі долучилися Михайло Гузун, Ігор Малинський та Віктор Балюрко. Попередньо Віктор Балюрко планував брати участь у конкурсі, але вирішив, що буде більш корисним у якості об’єктивного та неупередженого експерта.

«Дякую конкурсній комісії за доброчесну та неупереджену роботу. Повторний конкурс буде оголошений найближчим часом. Сподіваюсь, що наступного разу ми визначимо достойного переможця», – сказав Віталій Бунечко.

Оголошення про початок нового конкурсу буде опубліковано незабаром на сайті Єдиного реєстру НАДС та на сайті ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 26 вересня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко підписав розпорядження про упорядкування структури облдержадміністрації, ліквідувавши кілька управлінь та створивши новий департамент. Зокрема, Віталій Бунечко розпорядився утворити департамент культури, молоді та спорту, до якого приєднав управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту, припинивши останнє. Відповідно до розпорядження, обов'язки керівника новоутвореного департаменту були покладені на Тетяну Парфентієву. Але, як стало відомо редакції Житомир.info, з 25 жовтня т.в.о. директора департаменту є Світлана Ярмолицька. Віталій Бунечко 24 жовтня підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вакантну посаду директора департаменту культури, молоді та спорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вакансія конкурс департамент культури молоді та спорту ОДА  
Матеріали по темі