Події

​У Житомирі на Вітрука через різке гальмування тролейбуса травмувалися дві жінки (доповнено)

23 November 2019, 10:24

У Житомирі 22 листопада на вулиці Вітрука, 3 близько 16.00 год водійка тролейбусу, щоб уникнути зіткнення з легковим автомобілем, різко загальмувала. Дві жінки через раптове гальмування впали та травмувалися. Потерпілих забрала «швидка».

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції.

«По вул. Вітрука, 3 близько 15:55 год в наслідок раптового гальмування тролейбусу №9 впали дві жінки, які перебували в салоні – 1968 р.н. та 1964 р.н. Водійка тролейбуса №9 об’їжджала інший тролейбус, який стояв на дорозі і ремонтувався. Їй збоку вискочив легковик і вона, щоб уникнути зіткнення, різко загальмувала і впали дві жінки, які заснули в салоні. До приїзду поліції потерпілих було госпіталізовано до травмпункту ЦМЛ №1 із забоями», – зазначили у поліції.

На місці пригоди працював слідчий по ДТП, було забезпечено охорону місця події. Оформлення ДТП тривало близько 2 годин.

До редакції Житомир.info 23 листопада зателефонувала одна з потерпілих жінок і розповіла, як сталася ДТП.

«Ми їхали в тролейбусі №15 А. Нас «швидка» забрала. Інша жінка в лікарні лежить. Ми поліцію не бачили взагалі. Я не доїхала одну зупинку додому. Це все сталося в секунду. Я сиділа на середній площадці, з краю на двомісному сидінні, інша жінка, яка не впала, вона сиділа з права. І після сильного удару я лечу до дверей, на сходи, вниз головою. Там ці металеві конструкції і я вдарилася головою. Потім калюжа крові, все в крові. Голова розбита. А інша жінка, її Анна звати, вона зараз у лікарні лежить, вона була, мабуть, спереду, скоріше за все стояла. Я коли її побачила, то вона лежала, втратила свідомість. Там «Москвич» якийсь був попереду. Тролейбус в нього в’їхав чи що. «Швидка» приїхала, та жінка була в тяжкому стані, без свідомості. Нас забрали у травмпункт. Мені шви наложили. Як поліція могла таке на нас говорити, що ми спали? Ми потерпілі», – розповіла Валентина.

Фото патрульної поліції

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2019 року на Богунії у Житомирі чоловік випав з троллейбуса.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тролейбус гальмування травми поліція Житомир  
Матеріали по темі