Події

​На дорозі між селами у Новоград-Волинському районі Land Rover в’їхав у дерево, загинула 34-річна жінка

23 November 2019, 15:12

На автодорозі між селами Таращанкою та Маковицями у Новоград-Волинському районі 22 листопада близько 17 години автомобіль Land Rover в’їхав у дерево. Одна жінка загинула ще двоє травмовано. Цього ж дня ще одна ДТП з потерпілими сталася у Бердичівському районі.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля «Land Rover Freelander», рухаючись у напрямку с. Маковиць, на неосвітленій заокругленій ділянці автодороги не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у дерево. Травми, отримані внаслідок вказаної ДТП, виявились смертельними для жінки, 34-річної жительки с. Наталівки. ЇЇ 38-річний чоловік та ще один пасажир, 40-річний житель цього ж села, отримали тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють обставини ДТП у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція повідомляє, що цього ж дня у Бердичівському районі ще один автомобіль в’їхав у дерево. Двоє юнаків з отриманими травмами звернулись за медичною допомогою

ДТП трапилася на автодорозі Шепетівка-Чуднів-Бердичів.

«Попередньо з’ясовано, що близько 15 години 59-річний бердичівлянин, керуючи автомобілем «Пежо Партнер» і рухаючись від Бердичева убік с. Скраглівки, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у дерево, після чого машина перекинулась на бік. Унаслідок вказаної ДТП постраждали двоє 15-річних пасажирів автівки. Одного з юнаків, жителя райцентру, з отриманими травмами було госпіталізовано. Іншому, жителю с. Краглівки надано необхідну медичну допомогу і призначено амбулаторне лікування», – повідомили у поліції.

Усі обставини та причини, що призвели до дорожньої пригоди, поліцейські встановлюють у рамках розпочатого розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, 12 жовтня на околиці райцентру в Житомирській області Seat з компанією молоді врізався в дерево: загинула пасажирка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП дерево позашляховик  
Матеріали по темі