Події

​У Житомирській області на очах у людей під електропоїздом загинула жінка

25 November 2019, 10:41

На залізничній станції Чуднів-Волинський, неподалік с. Вільшанка у Житомирській області 23 листопада близько 10:15 год під електропоїзд потрапила жінка і загинула.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Попередньо, електропотяг Шепетівка-Козятин смертельно травмував 58-річну жительку Чуднівського району, яка перебувала на залізничних коліях. Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження. Розпочатого за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України» – йдеться у повідомленні.

В управлінні ДСНС Житомир.info уточнили, що загибла жінка з села Великі Коровинці, 1961 року народження.

У мережі Facebook на сторінці спільноти «Підслухано Чуднів» місцеві жителі повідомляють, що смертельна пригода сталася на очах у людей.

«Так,я була свідком. Це жахливо і моторошно до цього,часу. Жінка з Коровинець 1961 року», – написала свідок.

«Я теж була там, повідомила поліцію. Жахливе видовище, шкода людину...Вкотре хочеться нагадати усім про обережність на залізниці», – повідомила очевидець.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходити залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити по спеціальних настилах, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2019 року на залізничній станції в Житомирській області загинув юнак, який стояв спиною до потяга в навушниках.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електропоїзд Вільшанка жінка поліція  
Матеріали по темі