Події

Під час роботи на полі в Житомирській області у комбайна вибухнули баки з пальним: водій потрапив до опікового відділення

25 November 2019, 12:26

У Коростишівському районі загорівся комбайн. Чоловік, який намагався його загасити, отримав опіки і був госпіталізований до обласної лікарні.

Про це 25 листопада повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«24 листопада о 12:14 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння комбайну «Case» в с. Вільня Коростишівського району. На місці події бійці ДСНС встановили, що під час слідування транспортного засобу на дозаправку пальним після роботи на полі, загорівся моторний відсік. 38-річний водій намагався самотужки приборкати пожежу за допомогою двох вогнегасників, але це йому не вдалося. Трохи згодом вибухнули два баки з пальним і комбайн повністю охопив вогонь», - йдеться у повідомленні.

Під час пожежі чоловік отримав опіки. Медики, яких викликали рятувальники, госпіталізували його до опікового відділення обласної лікарні.

«О 12:47 пожежу локалізували та о 14:10 – ліквідували. Вогнем знищено комбайн. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спецтехніки. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, в липні 2019 через несправний комбайн у Ружинському районі згоріло 3,5 га пшениці.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2018 на полі в Баранівському районі згорів комбайн з 2 тоннами гречки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа комбайн ДСНС  
Матеріали по темі