Фоторепортаж

​Тренування житомирянки – чемпіонки світу зі змішаних єдиноборств. Фоторепортаж

25 November 2019, 15:18

Нещодавно житомирянка Анастасія Светківська – здобула титул чемпіонки світу зі змішаних єдиноборств ММА. Окрім того, в арсеналі 21-річної спортсменки перемоги на чемпіонатах Європи та України.

Фотокореспондент Житомир.info відвідала тренування житомирської борчині і дізналася, яким був шлях до перемоги на чемпіонаті світу.

Далі пряма мова Анастасії Светківської:

Два роки тому я прийшла займатися боротьбою та ММА. Хотіла просто підтримувати себе у формі. У зал ходити було нудно, тому обрала боротьбу. Зачепилося одне за інше і вийшов такий результат.

За освітою я - практичний психолог, а працюю флористом у квітковому магазині.

Батьки переживають, як всі батьки. Не завжди хочуть, щоб хлопці таким займалися, а тут дівчинка. Вони хвилюються, проте мені не кажуть. Але я знаю. Коли навчалася - батьки казали, щоб не закидала навчання. Зараз - підтримують мене і радіють моїм досягненням.

Плани на майбутнє також пов’язані зі спортом. Я хочу далі розвиватися, далі йти по ММА, по боротьбі.

Вже сьогодні ми їдемо на семінар до Варшави по бразильському джиу-джитсу. Тиждень тому я була ще в Бахрейні, завойовувала титул. Вчора, буквально, повернулася зі Львова - їздила підтримувати на змаганнях нашу команду з ММА. Мені подобається таке життя.

Займаюся у трьох клубах. Основна база - тут, у Житомирі, у клубі «Андеграунд» під керівництвом тренера Андрія Іщука. Паралельно займаюся на базі київських клубів: «Аурум», тренер Олександр Дудочкін, і «Чакман», тренер - професор БЖЖ Максим Рубінський.

Загалом у мене по два тренування на день. По годині-півтори в середньому. Буває так, що зранку я займаюся в Житомирі, потім іду у Київ і ввечері тренуюся в Києві, ночую там, зранку тренуюся і їду в Житомир. Такий кругообіг. В момент підготовки до змагань може бути по три тренування на день.

Нагадаємо, у листопаді 2019 житомирянка Анастасія Светківська стала чемпіонкою світу зі змішаних єдиноборств. Змагання відбулися у Бахрейні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Светківська чемпіонат ММА  
Матеріали по темі