Влада

​На сесії Житомирської міськради знову вирішуватимуть, чи звільняти Ткачука

26 November 2019, 11:48

На сесії Житомирської міської ради знову розглядатимуть питання про звільнення заступника міського голови Дмитра Ткачука.

Відповідний проєкт рішення сесії міськради опублікували на сайті мерії 26 листопада.

«Звільнити Ткачука Дмитра Григоровича з посади заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради за угодою сторін, пункт 1 статті 36 Кодексу законів про працю України», - йдеться в проєкті рішення сесії.

Підставою для прийняття даного рішення є заява заступника Житомирського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ткачука Д.Г. про звільнення з займаної посади.



Нагадаємо, питання звільнення Дмитра Ткачука з посади заступника мера мали розглядати на черговій сесії Житомирської міської ради 31 жовтня 2019 року, але мер запропонував зняти питання із розгляду, оскільки його заступник не написав заяви на звільнення, й депутати підтримали цю пропозицію. Одразу після голосування до трибуни вийшов сам Дмитро Ткачук: пояснив, чому не писав заяву на звільнення, і заявив, що готовий це зробити, і після виступу заяву таки написав. Наприкінці сесії Сергій Сухомлин поставив на голосування пропозицію про повернення до питання звільнення заступника, але її підтримали лише 6 депутатів з 30 присутніх.

11 листопада в ефірі програми «Тема дня» з мером Житомира Сергій Сухомлин розповів, що вже є кандидатура на посаду заступника з питань транспорту.

Повний випуск програми «Тема дня» з Сергієм Сухомлиним від 11.11.2019 дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, пропозицію щодо подання заяв на звільнення Сухомлин озвучив на початку сесії Житомирської міської ради 17 вересня 2019 року через неспроможність вирішити з перевізниками питання щодо пільгового проїзду інвалідів ІІ групи. За кілька годин начальник управління транспорту і зв’язку Костянтин Підпокровний, який виграв конкурс і був призначений на посаду начальника управління з 16 квітня 2019 року, повідомив, що вже віддав меру свою заяву, а заступник мера Дмитро Ткачук сказав, що заяву не писав. Станом на 19 вересня мер Житомира так і не отримав заяву на звільнення від Дмитра Ткачука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ткачук звільнення сесія  
Матеріали по темі