Місто

​Пільгові кредити на квартири у новобудовах отримали дві житомирські родини, одна з яких стояла на черзі 26 років

27 November 2019, 13:42

Дві житомирські родини отримали документи на пільгове молодіжне кредитування за рахунок обласного бюджету.

Про це 27 листопада повідомив сайт Житомирської обласної ради.

«Ці сім’ї тепер зможуть придбати в обласному центрі квартири завдяки кредиту відповідно до обласної комплексної програми «Молодь і родина Житомирщини» на 2018-2022 роки», - інформує ОДА.

Вручила документи на пільгове кредитування молодим родинам заступниця голови ОДА Наталія Остапченко.

«Дуже важливо, що молоді сім’ї мають таку можливість для купівлі свого житла. Сьогодні дві родини з маленькими дітьми стали на крок ближче до своєї мрії», – сказала Наталія Остапченко.

Ці родини отримали пільговий довготерміновий кредит згідно з чергою (рейтингом кандидатів) в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.

«Вікторія Котенко разом із чоловіком та дворічною донькою стануть власниками нової однокімнатної квартири в новобудові у Житомирі. Сім’я перебувала на квартирному обліку у міськвиконкомі з 1993 року (виділено редакцію) як переселенці з смт Лугини у зв’язку з радіоактивним забрудненням цього населеного пункту внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС», - повідомляє пресслужба ОДА.

«Ми дуже щасливі, що будемо мати власну квартиру. Багато років стояли в черзі і нарешті наші очікування реалізувалися», – сказала Вікторія Котенко.

Молода родина Інни Копишинської разом із двома доньками стануть власниками двокімнатної квартири в новобудові обласного центру. Сім’я отримала довготерміновий кредит згідно черги в Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.

Як повідомляв Житомир.info, з початку 2019 року чотири сім’ї в Житомирі скористалися програмою «Доступне житло» та отримали кошти на будівництво.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло кредит Держмолодьжитло  
Матеріали по темі