Фоторепортаж

Як паркуються житомирські водії на оновленому майдані Соборному. Фоторепортаж

28 November 2019, 15:52

Після нанесення нової розмітки на житомирському майдані Соборному з'явилися спеціально визначені місця, призначені для паркування автомобілів. Таких місць на головному майдані міста досить багато.

Зона стоянки та її кінець позначені відповідними дорожніми знаками. Також на майдані є й інші необхідні знаки, зокрема, «Головна дорога», «Дати дорогу», «Круговий рух» тощо.

При в’їзді на Соборний з усіх боків зображена нова схема організації дорожнього руху зі знаком обмеження максимальної швидкості – 30 км/год.

По обіді 28 листопада фотокореспондентка Житомир.info придивилася, як паркуються водії на майдані Соборному, звернувши увагу, чи використовують вони для стоянки спеціально визначені розміткою місця.

Нагадаємо, з 13 листопада 2019 року у центрі міста діє нова схема руху транспорту. Змінене коло, додаткові паркомісця, вільний простір – такий вигляд сьогодні має житомирський майдан Соборний.

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня 2019 року в рамках Європейського тижня мобільності частина території майдану Соборного перетворилась на активний громадський простір зі скейт-парком, різноманітними майстер-класами, озелененими та сучасними зонами відпочинку та місцями для занять спортом. Так проходив захід «ПАРКування Соборного». Перший день ПАРКування Соборного у фотографіях – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Соборний розмітка майдан  
Матеріали по темі