Суспільство

Вихідні у Житомирській області будуть з денною мрякою, а на початку тижня очікується сніг

29 November 2019, 14:22

Останній день осені 30 листопада у Житомирі та області буде мрячним – із туманом та дрібним дощем. В ніч на 1 грудня приморозить, тож, очевидно, на ранок варто чекати ожеледиці.

Про погоду на найближчі дні Житомир.info 29 листопада повідомили у Житомирському обласному центрі з гідрометеорології.

30 листопада

У Житомирі має бути хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликі опади. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 1-3°C тепла.

В цілому по області теж має бути хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликі опади. Вночі та вранці туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-5°C тепла.

1 грудня

Мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6°C морозу, вдень від 3°C морозу до 2° тепла.

Подібною погода буде і на початку наступного робочого тижня: вдень – невеличкий «+», вночі – мороз.

Управління ДСНС України у Житомирській області, посилаючись на дані Укргідрометцентру, попереджає, що вдень 2 грудня та протягом доби 3 грудня в Житомирській області йтиме сніг та мокрий сніг, очікується утворення снігового покриву висотою 3-8 см. На дорогах країни, крім півдня, ожеледиця.

У ДСНС попереджають: погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Як повідомляв Житомир.info, перші дня робочого тижня, що минає, 25-29 листопада, у Житомирі були морозними, як і обіцяли синоптики. А наприкінці тижня задощило.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода синоптики  
Матеріали по темі