Події

​На трасі у Житомирській області Volkswagen в’їхав у відбійник: водій загинув, а пасажир у лікарні

2 December 2019, 11:28

Вранці 1 грудня на 202 км автодороги Київ-Ковель в Олевському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Volkswagen Golf пошкодив відбійник і з’їхав у кювет, внаслідок ДТП він загинув на місці, пасажир травмований. За попередніми висновками поліції – чоловік заснув за кермом.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen Golf, 38-річний житель Волинської області, рухаючись автошляхом, не впорався з керуванням, пошкодив відбійник та з’їхав у кювет. За попередніми висновками, водій заснув за кермом. Унаслідок ДТП керманич автомобіля загинув на місці події. Пасажир транспортного засобу, 41-річний житель Волині, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Олевської райлікарні. Нині триває з’ясування причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.

Фото ГУНП у Житомирській області

Як повідомляв Житомир.info, 16 листопада в Олевському районі перекинувся мікроавтобус: загинув 21-річний хлопець, ще один травмувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП кювет поліція 
Матеріали по темі