Місто

​Для продовження робіт на житомирській набережній з підрядником укладуть ще одну угоду на 17 млн грн

2 December 2019, 12:18

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради 28 листопада повідомило про намір укласти договір на суму в 16 млн 958,6 тис. грн з підрядником, який проводить капремонт та реставрацію набережної річки Тетерів у житомирському парку.

Відповідне оголошення про проведення закупівлі за переговорною процедурою опубліковане на ресурсі ProZorro.

Договір планують укласти з дочірнім підприємством «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», яке з весни 2019 року виконує роботи по реставрації житомирської набережної згідно з проєктом І черги. Додаткові роботи на суму в майже 17 млн грн мають бути виконані до кінця 2020 року.

За словами начальника управління капітального будівництва В’ячеслава Глазунова, необхідність коригування даного проєкту виникла у зв’язку з підготовкою до робіт ІІ черги, які стосуються будівництва понтонів, човнової станції та, власне, прокладання комунікацій на самій набережній. Перш ніж приступати до цього будівництва виникла необхідність у додаткових роботах.

«Уже починаємо другу чергу по набережній і виникла необхідність відкоригувати першу чергу додатковими видами робіт. Ми коригування зробили давно, а зараз укладаємо додатковий договір. Щодо другої черги – там човнова станція, понтони, комунікації по самій набережній. Усе буде викладено в тендерній пропозиції», - розповів В’ячеслав Глазунов.

Наразі оголошення про проведення УКБ тендеру на ІІ чергу капремонту набережної на ресурсі ProZorro ще немає.

Нагадаємо, попри мінусову температуру наприкінці листопада 2019 року, будівельники продовжували роботи на набережній в житомирському парку: демонтували асфальт та встановлювали металеві «листочки», які влітку захищатимуть містян від сонця.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2018 року у Житомирі провели тендер на І чергу реконструкції набережної річки Тетерів з облаштуванням об’єктів фізичної культури і спорту. Очікувана вартість закупівлі спершу становила 33,7 млн грн. Згодом в тендерну документацію вносились зміни та коригувалася ціна. Наприкінці грудня 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міськради уклало договір з переможцем торгів ДП «Фаворит ОПТ» ЗАТ «Фаворит», яке зобов’язалось здійснити реконструкцію набережної за 16,4 млн грн.

Задля благоустрою набережної у житомирському парку зрізали близько 200 дерев. Влітку тут активно прокладали доріжки, будували сходи до набережної, реставрували альтанки. Тоді ж представниця фірми-підрядника Олена Розенблат розповіла про труднощі в проведенні реконструкції набережної, чому затягується виконання та які додаткові роботи варто провести перед втіленням в життя ІІ черги капремонту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УКБ Фаворит ОПТ набережна парк  
Матеріали по темі