Події

У вихідний на Київській у Житомирі побили підлітка, поліція розпочала розслідування

2 December 2019, 12:50

У вихідний на вулиці Київській у Житомирі невідомі побили підлітка.

Про побиття хлопця та його товариша 1 грудня у Facebook повідомив користувач Женя Атаманчук.

«30.11.19 о 18:30 біля кінотеатру «Україна» і «Маріо» (вулиця Київська – ред.) був побитий мій син і його друг, яким по 14 років. Діти йшли додому, як на них напали троє молодих людей (підлітки років 15-16), а затим приєдналися ще троє, але вже набагато старші хлопці», – йдеться у дописі.

Скріншот допису з Facebook

Чоловік зазначає, що кривдники, побивши хлопців, утекли. Також він пише, що його син отримав тяжкі тілесні ушкодження.

У відділі комунікації поліції Житомирської області у коментарі Житомир.info повідомили, що за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень одному з підлітків розпочато кримінальне провадження.

«30 листопада до поліції звернулася жителька міста Житомира з повідомленням про травмування її сина. Попередньо встановлено, що близько 19:00 год. на вулиці Київській у 14-річного хлопця виник конфлікт з невідомими. У ході суперечки хлопцеві були нанесені тілесні ушкодження у виді забоїв та саден. Нині поліцією за вказаним фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження)», – прокоментувала речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2019 року в райцентрі Черняхів Житомирської області поблизу одного із магазинів стався конфлікт між групою підлітків. 13-річний хлопець, якого штовхнув ровесник, потрапив до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття бійка  
Матеріали по темі